Az Immunológia Eredete

Az Immunológia EredeteAz immunológia az a tudomány, amely a test légkörre adott válaszait kutatja, valamint megőrzi a test általános egyensúlyát a magzati növekedéstől a felnőttkorig. Az immunológia, amint a neve is sugallja, az a tudományos kutatás, amely felelős a test immunrendszerének, valamint annak jellemzőinek tanulmányozásáért. Ez követi a szervezet nemzetközi képviselőkkel (antigénekkel) szembeni védelméhez kapcsolódó eljárások értékelését, és ezáltal lehetővé teszi a betegségek és az allergiás reakciók elkerülését, diagnosztizálását és kezelését is.

Az immunrendszer bonyolult, és magában foglalja a szövetek, sejtek, valamint a kémiai választottbírák közötti kapcsolatot, hatékonyan reagálva az antigének láthatóságára. Az esetek jelentős többségében azonosítja őket, konkrét visszajelzéseket küldve semlegesítésükre, metabolizálásukra és eltávolításukra. Egy teljesen új hívás pontosan ugyanazt az antigént, a rendszer gyorsabban és sikeresebben működik, és sok esetben, a fejlődő ellenállás, ami reinfections kivitelezhetetlen. Ez a tudomány annyira létfontosságú, hogy sok köszönhetően védőoltások hozhatók létre, valamint az allergiás és autoimmun betegségek felismerhetők. Az immunrendszer elemeinek problémái esetenként súlyos következményekkel járhatnak az emberek egészségére.

Az immunológiai kutatásokról évszázadok óta beszámoltak, és a kezdeti népszerű immunológus az angol egészségügyi szakember, Edward Jenner volt (más egészségügyi szakemberek jelentéseinek megfigyelése révén is), aki felfedezte, hogy azok az emberek, akik himlővel állatállományba léptek, valójában a betegség gyengített fajtája volt. betegség. Akkoriban feljegyzések vannak arról, hogy az egyének 60% – a elkapta a himlőt, és ezek közül 20% elhunyt. Jenner, felhalmozódott genny egy elváltozás egy hölgy himlő nyert hívás himlő szarvasmarha, és használja ezt az anyagot beoltani egy fiatal fiú. Ezután beoltotta a fiút emberi himlő pustulákból származó termékkel, és a gyerek nem teremtett állapotot. Ez az oltási eljárás kezdeti hivatalos feljegyzése, amelyre 1796-ban került sor. A haladás számos más védőoltások fokozatosan gyakorlatilag ütött megszabadulni az emberi lakosság olyan feltételek, mint a himlő, kanyaró, tetanusz, poliomyelitis, diftéria, valamint sok más. Ma a vakcinázás növekedése fontos terület marad az emberi jólétben, mivel vadonatúj akadályok merülnek fel.

Miért Kutatási Tanulmány Immunológia?

Például volt olyan betegségünk, amely korábban ellenőrzés alatt állt, de valójában újra elterjedt, mint például a sárga magas hőmérséklet és a kanyaró, valamint mások, amelyek a közelmúltban nagyon aggódtak a lakosság számára, mint például a Zika vírus által okozott betegség, valamint a Chicungunha. Ezenkívül nem hagyhatjuk figyelmen kívül az influenza elleni injekciókat, olyan állapotot, amely a múltban megtizedelte a populációkat, amelyek ma, legalábbis a ténylegesen azonosított vírusok esetében, oltással megállíthatók. Amellett, hogy a védőoltások, a kutatás az immunológia hozott létre fontos információkat egy sor feltételek, amelyek sokkal jobban kezelni, eredményeként a szakértelem már ténylegesen szerzett róluk.

Az autoimmun betegség, amelyben a szervezet immunrendszere nem tud elkülönülni a támadható vagy nem támadható célpontok között, mint például a sclerosis multiplex, valamint a rheumatoid arthritis, különféle terápiás alternatívákkal kezelhető, Sok köszönet annak a tanulmánynak, amely valójában arra vezetett minket, hogy jobban megértsük ezeknek a betegségeknek a mechanizmusait. Másrészt a fő immunhiányosságok, amikor az immunrendszernek örökletes visszacsatolási problémája van (például a fertőzés szabályozásához elengedhetetlen elem kifejeződésének hiánya), a fiatalok születésekor olyan gyorsan meghatározhatók, mint a világ számos Kutatólaboratóriumának tanulmányozása révén. Kapott immunhiányos állapotokat, amelyeket az ember egész életében kap, akár vírusfertőzés, például HIV, akár életkor miatt, vagy amit iatrogénnek nevezünk, például olyan transzplantációs embereket, akiknek immunszuppresszióra van szükségük, hogy elkerüljék a transzplantáció megtagadását, napi előny az immunológiai vizsgálatokból.

Miért Kutatási Tanulmány ImmunológiaA különböző betegségek rendszereinek megértése elengedhetetlen a jobb ellátáshoz és ezen ügyfelek nyomon követéséhez. A transzplantációról szólva az immunológiai vizsgálatok felismerték, hogy genetikai különbségek vannak az azonos típusú emberek között, amelyek egy hajbeültetett szerv elutasítását eredményezik egyik emberről a másikra. Az elutasítás annak a ténynek köszönhető, hogy a recipiens testének immunrendszere elismeri a donor szövetet nemzetközi testületként. A kilökődés eszközeivel kapcsolatos mai megértéssel megvalósítható a genetikai markerek kutatása a közreműködők és a recipiensek között, amelyek nagyobb sikert tesznek lehetővé a transzplantációkban, a recipienst fenntartó gyógyszerek fejlesztése mellett immunszuppresszált annak biztosítása érdekében, hogy a test szervét ne utasítsák el. Egy további fontos azonban kissé eltérő helyzet a kapcsolat az anya teste és a születendő gyermeket. A születendő gyermek genetikája mind az apától, mind az anyától származik, ezért genetikailag különbözik az anyától, következésképpen elutasítható. Az anya mikroorganizmusa azonban a születendő gyermekkel szembeni rezisztencia mechanizmusainak gyűjteménye.

Ezeknek a rendszereknek a tömörítése valóban segített azoknak az anyáknak, akik elutasítják születendő gyermekeiket, különféle terápiákon keresztül, amelyek megvédik vagy enyhítik az elutasított visszajelzéseket. Az immunológiai kutatás csúcspontja a rákos sejtek immunterápiájának fejlődése, amely idén James Allison és Tasuku Honjo kutatóknak ítélte a Nobel-díjat az orvostudományban. Ez az új típusú rákos sejtek kezelésére jött létre a tanulmányok, amelyek azt mutatják, hogy a szervezet immunrendszere a rákos sejtek az emberek elismerik a rákos sejtek, de hogy vannak tolerancia és ellenőrzési rendszerek, amelyek megvédik a kliensek reagál ellen csomók. Mintha fékezné a rákos egyének immunválaszát. A vadonatúj immunterápiák eltávolítják ezt a féket, lehetővé téve a személy immunválaszainak, hogy ellenőrizzék a csomó fejlődését.

Milyen Ötletek Vannak a Kutatás Hatékonyságának Növelésére?

Milyen Ötletek Vannak a Kutatás Hatékonyságának NöveléséreAz immunológia kutatása sok alapelvet és folyamatot foglal magában, így néhány tanulónak extra problémái vannak. Ezek a tanulmányi ötletek segíthetnek növelni a jövedelmét, és megérteni az anyagot. Készítsen összefoglalókat. Egy fantasztikus ötlet, amely gyakorlatilag minden témával együttműködik, az, hogy az osztály után folyamatosan összefoglalja a webes tartalmat. Ezzel az anyag még friss, és akkor lesz sokkal több lehetőséget, hogy rögzítse. A vizsga előestéjén az összes összefoglaló elmaradása rossz javaslat lehet, az idő hiánya miatt, valamint annak a veszélye, hogy többé nem tartják szem előtt a tartalmat. Az ideális az, hogy recaps rendszerek és vizuális termékek, hogy gondoskodjon az info, támogatás memorizálás, valamint lehet használni a kutatások a vizsgálat előtt. Továbbá, miután egy nagy kiadvány elkíséri Önt a kutatások is nagyon fontos! Olvassa el a tanfolyamok előtt.

Rendkívül jellemző, hogy az oktatók az osztály előtt elolvasandó írási vagy publikációs fázisokat mutatják be, de kevés hallgató felel meg a beterjesztésnek. A témáról az osztály előtt történő olvasás eszköz a témával való kapcsolatfelvételre, bár minimálisan. Továbbá, ha nem érti meg hatékonyan, akkor már ismeri a feltételeket, valamint minden bizonnyal képes lesz gyorsabban követni a leckét. Felkészülés és szervezés. Az orvosi gyakornokoknak hektikus rutinjuk van, és az immunológia mellett számos téma is tanulmányozható, így a szervezet létfontosságú. Az ideális az, ha hetente egyszer van program, a tanulmányi órák, valamint a tantárgyak szétválasztásával, amelyeket minden nap tanulmányozni kell. A tanulmány célkitűzéseinek javaslata segít abban, hogy az ember eltökélt és képes legyen tanulmányozni minden apró dolgot, amire szüksége van. Taníts másokat. A Tanulóterem elvégzése nagyon jó, ha motivációnk van, és mindegyik megmutatja, mit ismer fel a legjobban. Amikor tanítasz, az elméd arra kényszerül, hogy megszervezze a szakértelmet, és ezzel azt mondta, hogy többet megtudsz. Az immunológia tanulmányozása könnyű feladat lehet, ehhez azonban javaslatainkat a gyakorlatba kell átültetnie. Az odaadás az elsődleges elem, amely minden bizonnyal megkülönbözteti Önt a többi hallgatótól. Tehát vásárolni a szakértelem, valamint a hangsúly a kutatási tanulmányok!