Magyarország-közlekedési Irányelvek

Jelenlegi állapot. Magyarországnak van egy prémium létesítménye, amely még mindig teremt. Ma a régiót 450 km autópálya keresztezi, M betűvel jelölve. az állami utakat 1-től 8-ig hívják, valamint a 2.pályás utak hálózatát ezután 10-89-es számokkal jelölik. Az utak többsége kiváló minőségű felülettel rendelkezik, jó probléma, de utak nélkül. A magyar közúthálózat több mint 30.000 km hosszú, és a legtávolabbi városokba is el lehet jutni egy szilárd felületű úton.Magyarország-közlekedési Irányelvek

Közlekedési szabályok

A honlap közlekedési szabályok egybeesnek, mint a Cseh Köztársaságban, így meg kell, hogy nem baj, hogy állítsa. A jobb oldalon halad, és van egy pontrendszer, azaz a büntetés mellett a díjtényezőket levonják az autósból (a maximális szám 18 pont). A pontokat nem helyezik át a Cseh tényezőrendszerbe. A járművezető nevében az iroda kártyát fejleszt ki, és létrehozza a pontokat. A finom tényezőket a kezdeti bejárat napjától számított 3 évig rögzítik az adatbázisban. Tilos az alkoholtól részeg tehergépkocsit vezetni. Biztonsági öv használata az első és a hátsó üléseken is szükséges. Az okos telefon használata vezetés közben csak akkor engedélyezett, ha ingyenes a keze. A tompított fények használata napközben is kötelező-autók számára, ha a városon kívül vezetnek, motorkerékpárokhoz és a városban történő vezetéshez is. A fénykürt villogása azt jelenti, hogy a járművezető feladja a vezetés iránti aggodalmát. A 12 év alatti gyermekeknek hátul kell lenniük. A hangjelzés használata a faluban csak akkor megengedett, ha baleset veszélye áll fenn. Motorozás közben mind a sofőrnek, mind a vendégnek védő sisakot kell viselnie.

Büntetés

A büntetés azonnal 3000 Ft-tól 150000 Ft-ig terjedhet. A bírósági tárgyalás után végrehajtott büntetések szintén magasabbak lehetnek. A hatóságoknak folyamatosan nyugtát kell adniuk, amikor készpénzben fizetnek forintban.

Gyorsulás egy 50 km/h-S zónában

— 65-75 km/ h 30.000 Ft

— 75-85 km / h 45.000 Ft

– 85-95 km/ h 60.000 Ft

— 95-105 km/ h 90.000 Ft

— 105-115 km / h 200.000 Ft

— 115-135 km/ h 300.000 Ft

Gyorshajtás 90 km / h-S területenBüntetés

– kb. 15-30 km / h 30.000 Ft

– kb. 30-45 km / h 45.000 Ft

– kb. 45-60 km / h 60.000 Ft

– 60-75 km/ h sebességgel 90.000 Ft

– 75-90 km/ h sebességgel 130.000 Ft

— több mint 105 km/ h-val 300.000 Ft

Ittas vezetés (0,5 Ft) 15.000-30.000 Ft

Ittas vezetés (0,5-0,8 Ft) 20.000-40.000 Ft

Alkoholos befolyásoltság alatt történő vezetés (0,8 ons) 20.000-50.000 Ft

Parkolás zárt helyen, elzárás 5.000-50.000 Ft

Biztonsági öv ki (autós, vendég) 30.000 Ft

A megfelelő gyermekek kihasználásának képessége. rendszer 30.000 Ft

Kihasználva a maffiát. telefon vezetés közben 15.000 – 30.000 Ft

Piros lámpánál megállni a kereszteződésben 100.000 HUF

Vezetés a vészsávban az autópályán 150.000 HUF

Vezetés a no-go zónában 50.000 Ft

Lovaglás természetkönyvben engedély nélkül 150.000 – 300.000 Ft

Pont bírságok

Alkohol vagy gyógyszerek hatása alatt történő vezetés 9 tényező

Baleset után megállni 9 pont

A többi úthasználót fenyegető veszély 9 tényező

Veszélyes előzés 4-5 pont

Vezetés érvényes engedély nélkül 4 tényező

A zsaruk jelzéseinek be nem tartása 4 tényezők

A sebességkorlátozás túllépése több mint 25% – kal 3 tényező

Megengedett sebességek

a faluban 50 km / h.

az utakon a 2., valamint a harmadik osztály 90 km / h.

az állami utakon 110 km / h.

autópályákon 130 km/ h, 80 km/ h pótkocsival.

Ha túllépi ezt a sebességhatárt, pénzbírság veszélye áll fenn. A külföldieknek rendkívül óvatosnak kell lenniük a magyarországi vezetés során, mivel a helytelen sávra való áttérés, a piros lámpa futása vagy a körforgalmakban történő túllépés (például egy kereszteződésnél történő túllépés) a nap rendje. Vigyázzon a nagy tömegközlekedési buszokra, amelyek Budapesten még az úttest oldaláról is elsőbbséget élveznek.

Közúti jelzések

A város kezdetét változó méretű fehér jel jelzi, a falu nevének időtartamától függően. A magyarországi utak jól meg vannak jelölve. Hatalmas egyértelmű utasításokat mutatók láthatjuk jelenleg egy pár száz méter előtt a kereszteződés, pontosan ugyanaz a crossway, valamint elhagyása után, a hosszú távú helyét ismét megismétlődik, mint egy visszaigazolást, hogy már jobbra fordult. Kötelező eszközök.

– biztonsági övek és gyerekülések.

– a jóval kevesebb, mint 1,50 m-t meghatározó fiataloknak a súlyuknak megfelelő gyerekbiztonsági rendszert kell használniuk.

– bukósisak a motorosok és a vendégek számára.

– riadó háromszög.

– csere izzók (kivéve xenon, neon, LED).

— kész.

– fényvisszaverő / védő mellény.

– a gumiabroncsoknak legalább 1,6 mm mélynek kell lenniük.

Parkoló

Az úton történő parkolás akkor megengedett, ha azt útjelző táblák engedélyezik, ha az autó mérete nem foglalja el a sétány nagy részét, vagy ha a sétány legalább 1,5 m-t hagy a gyalogosok számára. Budapest minden területén vannak időkorlátos parkolóhelyek, ahol az autósoknak jegyet kell vásárolniuk a jármű parkolóeszközéből. A megengedett maximális idő 2-3 óra, hosszabb ideig a P+R autóparkolót kell használni. A parkolás éjszaka és vasárnap is ingyenes.

A környék testreszabása és irányelvei

Custom-mades és Customs. A magyarok nagyon vendégszeretőek és hívogatóak. Ugyanakkor rendkívül büszke és magabiztos nemzet, rendkívül szilárd országos érzéssel. Nem akarok a magyaron kívül semmit sem beszélni. Legyen pontos, amikor kielégíti a magyarokat. A magyarok először vezetéknévvel, majd keresztnévvel mutatkoznak be. Nagyon nyitottak a pszichológiai oldalon, nem zavarban vannak, hogy nyilvánosságra hozzák magánéletüket. Az érzések azonban őszinte kifejezésükhöz tartoznak. Amikor meglátogatja a magyar otthonát, tanácsos virágot, finom csokoládét vagy italt adni a házigazdának ajándékként.

Magyarország, automobile travel guidance

Ön zajlik menekülés Magyarországra, vagy vele? Fedezze fel, mit kell tudni, mint egy sofőr ebben az országban. Például fennáll a magas bírságok veszélye az autópálya jelzés nélküli vezetésért. Ne felejtsd el csomagolni a családi kisállat kisállat kulcsát, és sugározza az utazás során. Van egy nagy utazás! Biztonsági övek. Ezek szükségesek a járművezetők, valamint az összes vendég, ha vezetés közutakon.Magyarország, automobile travel guidance

Gyerek gyermekülés

A sokkal kevesebb, mint 1,50 m-t meghatározó gyerekeknek a súlyuknak megfelelő gyerekbiztonsági rendszert kell használniuk. A 3 év alatti gyermekek csak a gyerekkorlátozási rendszerben utazhatnak. Ezeket nem lehet szállítani egy autó és teherautó egyébként. A 3 év alatti fiatalok utazhatnak az első ülésen, ha a gyermekbiztonsági rendszer hátrafelé néz, valamint az utas légzsákja ki van kapcsolva, vagy ha nincs légzsák. A 3 éves vagy annál idősebb, 1,35 m vagy annál nagyobb méretű fiatal a biztonsági öv segítségével utazhat az autó hátsó ülésein. Sisak. A fejfedők kötelezőek a járművezetők, valamint a motorkerékpárokon utazók számára. Fényt. Nappali fényben a külső beépített területeket mindig használni kell, autópályákon történő utazás esetén is. Éjszaka a beépített területeken a távolsági és a tompított fényt kell használni. Vigyázat háromszög. A figyelmeztető háromszög kötelező, hogy a fedélzeten minden autó, amely a regisztrált külföldön. Kész. Minden autót sürgősségi ellátókészlettel kell felszerelni. Fényvisszaverő mellény. Minden gyalogosnak, aki az úton vagy a beépített helyen kívüli úton halad, fényvisszaverő mellényt kell viselnie az éjszaka folyamán, valamint a nap folyamán nem megfelelő expozíció esetén. Ez azt is jelenti, hogy a teherautó meghibásodása esetén mindenki, aki elhagyja az autó biztonságát mellény.

Szólj hozzá!