Sándor Csjef

Sándor Csjef (22. 1950-20. augusztus. 2016. március) magyar amatőr harcos volt. Aranyérmet nyert a középsúlyú osztályban (- 67 kg) a 1973 amatőr ökölvívó Európa-bajnokság ban ben Belgrád, Jugoszlávia. Egy vonatbalesetben halt meg Monorierdben, 20-án. 2016. március 65 éves korában.Sándor Csjef

Tragédia a Morva homokban: először egy autó, majd egy vonat balesete, majd egy nő halála

„Helikoptert küldtünk a helyszínre. Egy férfi volt a vonat alatt, katasztrofális sérüléseket szenvedett. Nem segíthettünk neki tovább. Meghalt, mielőtt ideértünk ” – mondta Michaela Botov, a Dél-Morva mentők szóvivője. Ennek ellenére, ezt az eseményt ugyanazon a helyen történt baleset előzte meg. „A megy át közelében Moravské Písek, egy autó összeomlott be a személyszállító vonat kora reggel. Az ütközés után a vonat egy kerettel kisiklott. Az ezt követő út károkat okozott a vonat felépítményének körülbelül 2 kilométerében. A baleset után egy tehervonat elütött egy személyt, aki ugyanazon a kereszteződésen helyezte át a pályát” – mondta Nela Friebov Vonatmenedzsment szóvivője. Mint ő is, az esemény kivizsgálását a vasúti Felügyelőség irányítja. „Hat óra után kora reggel, egy vendég a vonat egy kirándulást a Břeclav, hogy Přerov ütközött egy autó a vasúti átjáró P 8156 közelében Moravské Písek. A baleset egy vasúti átjáróban történt, amelyet egy figyelmeztető lámpa biztosított, amelyet akadályfénynyaláb egészít ki. A baleset következtében egy vendégvonat kisiklott ” – mondta Martin Dr. Adappal, a Vonatfelügyelet szóvivője, hozzátéve, hogy ez az eset nem szenvedett sérüléseket. Másrészt a második balesetben egy személy elkapta a sérülések következményeit egy tehervonattal való ütközés után. „Eddig a károkat csak a vonalon értékelték, különösen tizenhárom millió korona mennyiségben” – tartalmazza a képviselő, beleértve azt is, hogy a Vonatfelügyelet saját vizsgálatot indított az eseményről, beleértve a zárójelentés elkészítését is.

A rendőrök emellett feltárták az átkelést

Képviselőjük, Bohumil Mal Aptitsek szerint két baleset történt a helyszínen. Egy utazó vonat megüt egy személygépkocsi, valamint a termékek vonat egy srác. „A területvizsgálat során felfedeztük, hogy a termékvonattal történt baleset célpontja egy 42 éves nő. Megvizsgáljuk a két baleset okait, körülményeit és összefüggéseit is ” – mondta Mal Aponitsek. A rendészeti tisztviselő emellett kutyakiképzőket is szabadon engedett a helyszínen, hogy megnézze, megsérült-e valaki más a baleset közelében. A forgalom a Bzenc P ++ Voz és moravsk közötti vonalon megszűnt. Néhány vendég vonatok a Szolgáltató elutasította. Egy helyettesítő buszmegoldás futott Moravszk (P) és Hodon (Hodon) között. A Cseh Vasutak honlapja szerint 15.15-kor lehetett helyreállítani a forgalmat egy vágányon, azzal a ténnyel, hogy a korlátozások helyén túl a vonatok körülbelül öt-10 perccel növelhetik a késéseket. Ezt követően a fuvarozónak el kellett vonnia a worldwide Eurocity vagy Intercity vonatokat, amelyek Bécsből és Budapestről Varsó és a P. D. A. H. A. felé tartottak, Brnón és V. D. A. D. A.-n keresztül. A feltartás, a Cseh Vasutak szóvivője, Petr ons szerint, körülbelül hetven-nyolcvan perc volt. Rosszabb a második pálya, amelyen egy személyszállító vonat kisiklott egy kerettel. „Becslések szerint háromezer alvó sérült meg. Meg kell keresni az egész pályát. A gyógyulás a következő héten várható. Így aztán minden bizonnyal ezen a területen fogunk lovagolni egy pályán” – mondta Friebov.A rendőrök emellett feltárták az átkelést

Baleset Magyarországon: a sofőr elhanyagolta a jelzést, valamint egyenesen a keresztbe hajtott, 5 halott

Öt ember meghalt, miután egy vonat elütött egy kisteherautót Dél-Magyarországon-közölte a Magyar Állami Rendőrség. Mások megsérültek, 2 komolyan. A mentési munka a helyszínen folytatódik. A vonatmegoldásokat minden bizonnyal szerda reggelig felfüggesztik. Öt ember meghalt, valamint több mint 10 megsebesült, amikor egy kisteherautó nekiment egy vonatnak Dél-Magyarországon egy vasúti átjáróban a D. A. D.-nél. A sérülések között az utasok a vonaton, valamint az autóban. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, P. A. gy. A. az MTI – nek elmondta, hogy 10 mentőautó és egy helikopter is megérkezett a baleset helyszínére. A mentők 2 embert vittek az egészségügyi intézménybe súlyos fej -, valamint kar-vagy lábsérülésekkel, tizenegy utas tipikus duzzanatot szenvedett, – tette hozzá gy enterprfi. A legfrissebb információk szerint, összesen 12 a vendégek az autóban utaztak. A mai adatok 22 voltak. A baleset Mindszent városában történt, nem sokkal CEST 7: 00 előtt, amikor egy kisteherautó a belvárosban áthaladó vonat elé hajtott, számol be az MTI.

A könnyű akadály hatékonyan működött, valamint a kisteherautó a figyelmeztető tábla ellenére a vonat elé hajtott-tette hozzá az állami vasúti üzlet. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy a furgont Magyarországon regisztrálták, valamint a környékbeli alkalmazottakat szállította. A balesetben tűzoltók is részt vesznek, valamint a mentési munkálatokat az operatív katasztrófamegfigyelő megoldás is együttműködik-közölte a magyar ügynökség. A teljes károkat előzetesen 100 millió euróra becsülik-jelentette a helyi hírszerver delmagyar.hu. a fordított vonat egy elektromos személygépkocsi és teherautó, amelyet a 70-es években hoztak létre. valamint 80. évek óta az egyik legszélesebb körben használt könnyű vendégautó volt hazai (152-es vagy 810-es kollekció) és magyar pályákon (Bzmot kollekció).

Magyarországon, egy vonat nekiment egy kisteherautónak, 5 halott

5 ember meghalt és 10 megsebesült, amikor egy vonat összeütközött egy furgonnal Dél-Magyarországon ma reggel. A szerencsétlen baleset Mindszent városában, az ország délkeleti részén történt. A vonat kisiklott a baleset után, számolt be az MTI. A furgon a diploma megy át, mielőtt 7-kor, mint egy elektromos motor vendég vonat halad az utasításokat Szentes, valamint Hódmezövásárhely. A furgonban lévő öt srác nem viselte el az ütközést. Az ütközés idején 22 személy volt a vonaton. Az ütközés után a vonat kisiklott és visszafordult. A kisteherautót 20 méterre dobták a baleset helyszínétől, a motorvonatnak pedig 60 méterre kellett lennie a baleset helyétől. Két személy súlyosan megsérült a vonaton, nyolc személy pedig enyhén megsérült. Az MTI információi szerint a vasúti átjáró jelzőlámpája teljesen működőképes volt, a kisteherautó pedig áthajtott a piros lámpán a síneken. A vasútvonal internetes forgalma megszakadt. Mentő képviselője P 6L gy Enterprfi állította 10 mentések voltak a helyszínen, valamint egy mentőhelikopter ténylegesen hasonlóképpen leszállt közelében ütközés honlapján. A sérülteket a közeli közösségek orvosi létesítményeiben kezelték.

Az amatőr boksz teljes forradalomra vár

Az amatőr boksz Szövetség (AIBA) Világkongresszusán, amely a Milánói világbajnokság eseményén lógott, hétfőn forradalmi hír született. Olaszországban bemutatták az Aiba vadonatúj csapatát, a World Series of Boxing (WSB) nevet, amely professzionális alapon fog működni, és 2010 szeptemberében kell bevezetni. Erről a Cseh Ökölvívó Szövetség alelnöke, Svatopluk Argentnek számolt be. Az átalakulás általában a bukósisak és a tárolótartály teteje nélküli bokszolásból áll. Az 5-3 perces csatát 4 bíró értékeli, egy a ringben, három pedig a tényezőkön. A tényezőket minden bizonnyal az időtlen eszközökkel szerezzük fel a kártyákat, mint a szakértők esetében, nem digitálisan, mint az amatőrök esetében. „Amerika, Ázsia, valamint Európa három régiójában tizenkét csapat jön létre, amelyek minden bizonnyal először a kontinensükön találkoznak, majd még többet (szakértő szervezet). A kontinens minden tájáról érkező bokszolókat az eredményeik alapján választják ki ezekre a csapatokra, és minden bizonnyal a WSB pénzeli őket” – pontosította Anczak. „A gyakorlatban ki kell dolgoznia, hogy a Nemzeti Szövetség minden bizonnyal bokszolót fog használni a csoporthoz. Amikor a WSB kiválaszt egy bokszolót a csapatba, minden bizonnyal szerződéses kapcsolatban áll vele, és tőle is éves jövedelmet kap, és emellett a szövetség gazdaságilag inspirálódik. Ezek a harcosok képesek lesznek versenyezni az Olimpiai Játékokon, a világbajnokságon és a kontinentális bajnokokon is” – tette hozzá.

Szólj hozzá!