Pontosan hogyan kell parkolni az autók és a teherautó hosszú ideig?

Az az igazság, hogy manapság sokan a vezetésre korlátozódnak, tény. Senki sem tudja pontosan, hogy mennyi van, de a drága üzemanyag és a dokumentum-infláció valójában csak összekeverte a kártyákat több költségvetési tervvel, és az autóhasználat általában az egyik első pont, amelyet a háztartásoknak csökkenteniük kell.Pontosan hogyan kell parkolni az autók és a teherautó hosszú ideig?

Mint mindig, a garázzsal rendelkezők sokkal jobban járnak

Szóval hol kezdjem? A legelső az, ahol parkolni az autó. Ha marad a lakóhely egy garázs, nyersz. Ha bérel egyet, akkor jobb, mint kint állni, de jelenleg ebben a pillanatban minden bizonnyal számít arra, hogy egy ilyen autó éves karbantartással és megoldással történő üzemeltetése megfelel-e Önnek, valamint nem sokkal jobb, ha más típusú vezetésre vált (taxi, közös utazás, bérlés). Azok, akik nem rendelkeznek a lehetőséget, valamint a Park előtt a bérház a legszörnyűbb le. Az első irányelv számomra az, hogy hosszú távú Bezárás közben folyamatosan leválasztom az akkumulátort. Amint tudom, hogy én biztosan nem megy sehova a jármű több mint 2 hétig, én biztosan megteszi a problémát, valamint külön is. Ez történt velem utoljára sorsdöntő, váratlanul el kellett mennem valahova, a zseblámpa pedig nem alakította át az indítót sem. A vadonatúj autókat kézzel zárja le, mielőtt az előregyártott lakóhely egy kicsit nehezebb, és sokan nem is értik, hogyan kell csinálni. Mégis, hogy, valamint biztosítja, hogy a jármű nem kell egy zseblámpa interferencia után újra regisztrálni keresztül diagnosztika, vagy hogy az elektronika az autók és a teherautó nem probléma vele, győződjön meg róla, hogy távolítsa el az akkumulátort. A rádió vagy más rendszerek néhány új beállítása a kapcsolat után egy pillanat alatt megragadható.

Jobb, ha nem hajózik ki

Ez minden bizonnyal azt javasolja, hogy az autót második dologként ponyvával borítsák, megengedte neki, hogy figyelmen kívül hagyja. Egyetértek azzal, hogy a ponyva (amelyet erre szántak, de nem) például megvédi az autókat és a teherautókat a jégesőtől. Mégis más helyzetekben, még több kárt, mint segítséget. Szélben a festék nagyobb szennyeződéssel vagy porral kombinálva kaparódik, eső után a test sokáig nedves marad, téli hónapokban is megfagyhat. Bujkál van értelme a garázsban, azonban kívül fog neked egy probléma, szemben a segítséget. Hogy parkok a garázsban, nem más, mint külön az említett akkumulátor nem kell. Azok, akik egy autó parkolt kívül egy nagyon hosszú idő is létrehozott egy napfény napellenző mögött a szélvédő, valamint haza ablak, mindig belülről, hogy győződjön meg arról, hogy megtalálja a helyén is, miután egy erősebb szél.

Jobb, ha nem hajózik ki Jelentősen meghosszabbíthatja a belső műanyag panelek élettartamát. Hasonlóképpen, ne feledkezzünk meg a részletekről, amelyek egyesek számára nevetségesnek tűnhetnek, de még ennél is fontosabb. Tisztító csatornák az ablaktörlők alatt, valamint talán a csomagtartó hátulján. A szennyeződések előlegei, de különösen a levelek, valamint a tömeg későbbi fejlődése, amely megbízhatóan eltömíti őket, arra utalhat, hogy a víz más nyílásokon keresztül áramlik, akár közvetlenül a belső térbe, akár valamilyen elektromos vezetékbe. És akkor örömmel gondoskodsz róla. Elegendő az ablaktörlők alá nézni, amint 2 hetente, ha egy fa alatt állsz, lehetőleg minden héten, valamint minden bizonnyal elkerülheti a meghibásodást, amellyel még egy tapasztalt elektromos szakértő is kínozhatja magát órákig vagy napokig.

Régi tanácsok a múltból

A múltban emellett elrejtették az ablaktörlőket, hogy ne szenvedjenek rugalmas szalagot a napon, esetleg csavarja le az antennát. Ma már nem ez a helyzet, a rugalmas szalag gazdaságos és gazdaságos is, az antennát gyakran üvegbe vagy a tetőn lévő műanyag uszonyba integrálják. Ezenkívül érdemes figyelembe venni a gumiabroncsok felfújását a javasolt nyomásnál kissé magasabbra, de ne vigyük túlzásba. Az utolsó tanács az, hogy sokkal jobb minőségű gázzal tankoljon, akár közvetlenül az E5-Tel, akár a bevált összetevők javításával, következésképpen meghosszabbítva annak eltarthatóságát. Ez annyira nyilvánvaló, hogy a többség biztosan tudja. Ha természetesen úgy érzi, hogy elfelejtettünk valami lényeges dolgot, és van tapasztalata egy hosszú távú autóval kapcsolatban, ne gondolja kétszer, hogy kapcsolatba lépjen a beszélgetéssel. Mi minden bizonnyal örülni, ha megosztja a javaslatokat, valamint a jó javaslatokat velünk. A vita nyitott …

Tűz ütött ki egy 11 emeletes budapesti társasházban 3 emberéletet követelve

Tűz ütött ki egy 11 emeletes budapesti társasházban, három emberéletet követelt, köztük két fiatalt. Egy 10 hónapos gyermek jelentős légzési károsodást szenvedett. A baleset kiváltó okait szakemberek és bűnüldöző szervek vizsgálják. Mindazonáltal a rendelkezésre álló információk szerint a tűz kiszámított beállítása ebben a helyzetben nem szüntethető meg, bár ez nem valószínű. A gázipari cégek valójában már kizárták a gázrobbanást. Ennek eredményeként a tűz, amely teljesen elpusztította a hazai 9. az első emeleten az épület szerkezetét emellett meglazították, amelynek eredményeként a statika szerint otthona néhány lakóját ki kellett evakuálni. A szükséges technológiai intézkedések minden bizonnyal érintik a 7-11.

Tűz ütött ki egy 11 emeletes budapesti társasházban 3 emberéletet követelveDemszky Gábor főpolgármester, aki a katasztrófa helyszínére érkezett, arról gondoskodott, hogy a magyar források a három érintett családtag számára a tetőszerkezet teljes felújítása mellett egy tetőszerkezetet is biztosítsanak, amely minden bizonnyal hat-12 hónapot vesz igénybe, és minden bizonnyal 50 millió forintba kerül. Azok a helyzetek, amelyekben a tűz bekövetkezett, amely rövid idő alatt elnyelte a 80 négyzetméteres házat, nem teljesen egyértelműek. 2 a család 4 gyerek meghalt, míg egy másik sikerült elfutni a tüzet, és eléri a szomszédok, míg a negyedik nem volt otthon. Apja súlyos égési sérülésekkel került kórházba, társa is megsebesült. Egy fickót, aki a családtagok egyik kollégája volt, kizárták. Mivel 2014 elején Magyarországon 41 lakástűz volt halálos következményekkel, amelyekben összesen 47 ember vesztette életét.

A jármű tisztítása: Tisztítsa meg az autót a téli szezon után

A téli hónapokban, autója tisztátalanabb, mint az év bármely más időszakában. Olvadt hó, oldott por, kavics, valamint a veszélyes só, mindez nem biztonságos a kerekek, alváz és festék bármilyen típusú autó. Normál tisztítás és évente többszöri általános tisztítás nélkül az autó mobil hulladéklerakóvá vagy rozsdás balesetgé alakulhat. Pontosan hogyan lehet elkerülni ezeket a víziókat, valamint milyen viselkedést kell vállalnia az autók és teherautók takarításakor a téli szezon után, ebben a cikkben biztosan elmondjuk.

Miért takarítsuk fel az autókat és a teherautókat a téli hónapok után?

Az autó külsejének és belsejének gondozása a nagyszerű megjelenés és a műszaki vezetési képesség szerkezete. Az autóra lerakódó por romlik, és különösen az acéltermékeket károsítja. Az egyik leginkább szenved az alulvágásoktól, valamint a lakktól. Figyelmen kívül hagyva a kezelés a test, valamint a keret, azt kockáztatja, hogy a következő alkalommal, amikor a legvalószínűbb, hogy a MOT, akkor nem adja át eredményeként rozsdás területeken.

Megakadályozza az autó tisztítását az autó tisztításakor

Ha úgy gondolja, hogy egy automata mosogatógép egy benzinkútnál segít, akkor a legjobb, ha valamivel, sokkal jobb, mint semmi. Azonban, ha szereti az autóját, kerülje el, és kézzel mossa le, vagy átruházza a szakemberek kezébe. Az autók és a teherautók tisztítása nem rendkívül megtakarító, és ha meglehetősen pontosan megszabadulnak a portól, akkor nem kívánt karcolásokat hagyhatnak a festékben.