A magyarországi balesetek szintén befolyásolták a Cseh utazókat. Néhány vonat nem érte el rendeltetési helyét

A magyarországi balesetek szintén befolyásolták a Cseh utazókat. Néhány vonat nem érte el rendeltetési helyétHétfőn sok utas szenvedett több órás késést a Magyarországról induló vonatokon. A vonaton a júniusi földcsuszamlás eredményeként a vonatok zárási pályán futottak. Mindazonáltal, vasárnap volt egy másik baleset, és ez volt ennek eredményeként elengedhetetlen, hogy keresse meg egy másik alternatív természetesen. A Budapestről Prágába tartó vonatokat több órára elhalasztják. Baleset a magyar vasútnál. Az első esemény, amely közlekedési problémákat váltott ki, a Duna mentén a vasút földcsuszamlása volt.

Neki köszönhetően a vonatoknak elterelést kell futtatniuk. A pálya javítási szolgáltatása minden bizonnyal augusztusig tart. A vasút megsemmisítése miatt a vonatok késtek. Ez azonban vasárnap és hétfőn nőtt, miután 2 tehervonat ütközött az elterelő pályán. Ezért ez a vonal is sérül, és a vonatoknak a 3.pályát kell választaniuk. A kezdeti elterelési útvonal várhatóan hétfő este visszatér a megoldáshoz. A vonatok csak 40 km / óra sebességgel tudnak utazni.

A baleset eredményeként

„A baleset eredményeként az egyik pálya 40 centiméterrel, a másik pedig 15 centiméterrel változott a kezdeti helyétől. A betonszerkezetek megsérültek, 50-et biztosan ki kell cserélni”-mondta Biber Anett, az állami tulajdonú magyar közlekedési vállalat szóvivője az Europe-cities-nek. Ennek ellenére a magyarországi vonalak eltérítése még kellemetlenebbé tette a napot a Cseh utazók számára. Például az EC Metropolitan 280 nemzetközi vonat, amely Budapesttől Prágáig terjed, 350 perc késést kapott. Ezen az úton számos más vonatot elhalasztottak 2 órák. Ennek ellenére a visszatartás ellenére a Cseh vasúti összeköttetések elérték rendeltetési helyüket. „Minden vonatnak el kell érnie a rendeltetési helyét, mert utána ismét ugyanazon az úton mennek vissza. Ezért a forgalomnak feltétlenül be kell fejeződnie” – állította Lukács, a Cseh Vasutak képviselője.A baleset eredményeként

De nem olyan szerencsések voltak azok az utazók, akik úgy döntöttek, hogy kirándulnak a Regiojettel. Mrs. Iva meg akarta szerezni a háztartását Bécsből Prágába. 3: 00 után kellett volna ideérniük. A vonat Kölnben fejezte be útját. „Azzal kezdődött, hogy azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a vonat minden bizonnyal hr, valamint fél késés lesz. Bécsben voltunk, ezért vártunk. Mi maradt Breclav elég hosszú ideig, vonatkozó 20 perc. Brnóban SMS-t kaptunk, hogy ez a vonat illatban végződik, és további szállítást kell találnunk” – írja Iva tapasztalatait. A segélyvonalon azt mondták neki, hogy a vonat visszafordul Bécsbe. „Tájékoztattak minket, hogy szerezzünk egy további jegyet, tegyük fel a panaszra, majd ezt követően minden bizonnyal visszaadják a készpénzt a vadonatúj jegyért”-írja Iva asszony. Szerkesztőség TN.cz felvette a kapcsolatot Regiojettel, hogy megkérdezze, miért kellett megállnia a vonatnak parfümben. A vállalkozás nem válaszolt a megjegyzés kérésére, amíg a leírást nem tették közzé.

A fedezet összege külföldi baleset esetén

Ha külföldön balesetet szenved, annak a nemzetnek a szabályozása, ahol a baleset történt, a példányra vonatkozik. A kártérítés igénylésének eljárása ezért eltérhet attól, amelyet általában a ház nemzetében betartanak. Ha részt vesz egy baleset külföldön, ne próbálja meg megúszni. Beszéljen más személyekkel a balesetben, hívja a zsarukat, és ha szükséges vészhelyzeti szolgáltatások. Videoszalag információ a baleset többi résztvevőjéről és annak körülményeiről. Baleset jelentés. Még mindig a helyszínen a baleset kereslet, hogy írjon egy rekordot. Meg kellett volna egy baleset Riasztási típus a biztosítási szolgáltató. Egyes biztosítási szolgáltatók szervezetei tipikus európai baleseti riasztást adnak. Ez minden bizonnyal segít gyorsan összegyűjteni az összes szükséges információt, amely megkönnyíti a károk bármilyen esetének kezelését. Ha nem lesz képes nyilatkozatot készíteni a balesetről, vagy nem rendelkezik a biztosítási szolgáltatótól, mindig írja le a következő információkat:

  • a nap és a baleset területe
  • részletek bármilyen, valamint az összes kisebb sérülések, kár, hogy a lakóingatlan, valamint értéktárgyak, és a tanúk (van, hogy a hívás információ kifejezetten).
  • hívja a baleset másik félének adatait (név, vezetéknév, ház címe, telefonszám).
  • hívja a baleset különböző más személyek biztosítójának adatait (beleértve a biztosítási fedezeti szerződések sokféleségét).
  • a baleset többi résztvevőjének járműveinek adatai (beiratkozási szám, a beiratkozás országa, gyártmány és típus-és adott esetben ugyanazok az információk a pótkocsira vonatkozóan).
  • vegye fel a kapcsolatot a rendőrség hatóságaival, akiknek a balesetet jelentették.
  • a baleset körülményei. Ha Ön és a többi járművezető, akik a balesethez kapcsolódtak, megállapodnak a helyzetek összefoglalásában, akkor mindannyian aláírnak egy nyilatkozatot a balesetről.

Ez megkönnyíti a biztosítási szolgáltatóval kapcsolatos problémák sikeres rendezését. Kamat – ne vállaljon kötelezettséget most! Csak akkor engedélyezze a baleset forgatókönyveiről szóló írásbeli jelentést, ha elismeri és egyetért vele. Ha nem ért egyet vele, a biztosító társaság minden bizonnyal megállapodást köt a baleset során más személyek biztosítójával. Minden bizonnyal hatósági jelentésen, kárelhárításon vagy egyéb részleteken alapulnak. Erősítse meg eseteit ezekkel a termékekkel:

  • kép.
  • tanúk vallomása.
  • rendőrségi eljárás.

Be kell jelentenie a balesetet a biztosítótársaságnak, még akkor is, ha nem igényel fizetést.

Mi a te ügyed?

Az Európai fizetés mentes a külső weboldalak anyagaiért. Nem arról van szó, hogy ellenőrizze, hogy biztosítója korlátlan védelmet nyújt-e a károkért való felelősségért, különösen a személyi sérülésekért. Az uniós szabályok biztosítják, hogy Ön a lehető legmagasabb felelősségi körrel rendelkezzen (Lásd az alább felsorolt példát). Például. Az uniós jogszabályok biztosítják a lehető legnagyobb felelősségbiztosítást. Az Ön országa a termékkárokra vonatkozó minimális kötelezettség fedezetét használja, mint az EU-ban, azaz 1 120 000 eurót. Ön balesetet szenved egy olyan EU-országban, ahol a minimális felelősségfedezet meghaladja az 1 200 000 eurót. A baleset által okozott károkat 1 180 000 euróra becsülik. Vagyis 60 000 euróval nagyobb, mint a nemzet minimális védelme. Annak ellenére, hogy nem állapodott meg a biztosítótársasággal magasabb összegben, 1 180 000 EUR-ra fedezik Önt, mivel az egyik leghasznosabb biztosítási fedezet az EU jogszabályai szerint kerül felhasználásra. Tehát ebben az esetben ez a hatályos lefedettség abban az országban, ahol a baleset történt.

Olyan balesetet szenvedsz, amit nem te okoztál

Nem biztosított sofőr. Mondja el a rendőröknek, ha balesethez kapcsolódik, beleértve egy olyan járművezetőt is, aki nem garantált, vagy aki elhagyta a baleset helyszínét. Ebben a helyzetben a Biztosító is kínál iránymutatásokat. Beszélhet az Ön országának települési hatóságával is. Ez utóbbi beavatkozhat, ha a kérdéses jármű nem volt biztosított, vagy a biztosítási szolgáltató nem ismerhető fel. Az eljárás egyre település. Ha baleset következtében sérülést, kárt vagy sérülést szenvedett, bejelentheti a fizetést. Általános szabály, hogy minden bizonnyal perelni kell a biztosítóval való elszámolást egy adott időszakon belül-ha többet szeretne megtudni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a biztosító társaság munkavállalóival.

Olyan balesetet szenvedsz, amit nem te okoztálKérelem benyújtása során külföldön maradnak. A kártérítési kérelmet közvetlenül a biztosítótársaságnak kell elküldenie, amellyel a baleset elkövetője biztosított. Kérelem benyújtása a ház visszatérése után. Két módszerrel folytathatja:. Küldje el a kérelmet a biztosítási szolgáltató helyi ügynökének, amellyel a jogsértő biztosított. Az ügynök, aki kezeli a követelések az Ön országában ellenőrzi az információkat, és gondoskodik a kérelmet. A Nemzeti Zöldkártya iroda / Információs Központ tájékoztatja Önt, ha a biztosítási szolgáltatónak van képviselője az Ön országában. Küldje el a kérelmet az országában működő Nemzeti pénzforgalmi hatóságnak. Ha egy másik uniós ország biztosítója nem rendelkezik képviselővel az Ön országában, kérelmet küldhet a Nemzeti elszámolási hatóságnak. Ez a testület akkor is segít, ha az elkövető autóját nem garantálták, vagy ha a biztosítótársaságot nem lehetett felismerni.