Magyarországon, egy autó a bevándorlók lezuhant, legalább 7 halott

Magyarországon, egy autó a bevándorlók lezuhant, legalább 7 halottHét ember meghalt, 4 megsérült egy balesetben, amely hétfő este történt a szerb-magyar határon, létrehozza az újság webszerverét blikk.hu.a szerb rendszámmal rendelkező SUV-t elutasították, hogy kilépjen és átvizsgálják a szerbiai határ közelében található M-ban. A sofőr szélessávon kezdett vezetni, felrobbant, valamint egyenesen egy lakóhelyre zuhant, magyar rendőrök mondták. Később kiderült, hogy az autó utazókat hozott. A baleset a temetkezési hely közelében történt Mórahalom városában.

A nagy sebességű autó közvetlenül a virágbolt bejáratába zuhant. A hatás annyira szilárd volt, hogy az autók és a teherautók áttörték a ház falfelületét, és végül megsemmisültek. A hatóságok őrizetbe vették az autóst, és minden bizonnyal emberkereskedelemmel és súlyos baleset okozásával fogják vádolni – jelentette a Reuters.

Budapest fedezi a magyarországi bűnözési listát

A magyar fővárosban százezer lakosra 6405 bűncselekmény jut, így Budapest a régiók vezetője a bűncselekmények előfordulásában. Magyarországon, a haladás a bűnözés ténylegesen ütött egy csökkenő hóbort figyelembe véve, hogy 1998. Ez derül ki a magyar rendőrség tavalyi statisztikáiból. 2002-ben a százezer lakosra jutó bűncselekmények száma Magyarországon 4565-ről 2001-re 4135-re csökkent. Budapest után számos más bűncselekményi rangot is elfoglaltak Somogy, Komjádi, Baranya, B. számú-Kiskun és rovar területek. Az ország bűncselekmény-felderítési aránya 49 százalékra emelkedett 2015-ben, egy százalékkal nagyobb, mint 2001-ben. A kábítószer-visszaélések száma tíz százalékkal nőtt. A legtöbb-akár 40 a gyógyszeres esetek százalékát-a fővárosban rögzítették, nyolc százalékkal a 2.Bug megyében. A gazdasági bűncselekmények sokfélesége 14 százalékkal nőtt 2002-ben, 63 százalékkal több hamisítási helyzettel, mint korábban.

A bűnözés aránya Magyarországon a Covid-19 járvány idején

A 2019-es magyar bűncselekmény-és biztonsági adatok szerint a 2018-as magyarországi bűncselekmények száma jelentősen csökkent vagy nem változott, szemben a 2017-es bűnözési rátával az összes jelentős bűnözői csoportban. A budapesti világjárvány előtt a bűncselekmények, például a terrorizmus és a polgári agitáció veszélye minimális. A 2019-es jelentésben a lakóingatlanok elleni, konfliktusmentes bűncselekmények száma kismértékű csökkenést mutatott Magyarországon. Az építési bűncselekmények, mint például a betörés és a betörés, szintén ugyanazok maradnak, vagy kissé csökkentek az előző évhez képest. Magyarországon 2018-ban a legjelentősebb bűncselekmény az utcai bűnözés.

A bűnözés aránya Magyarországon a Covid-19 járvány idejénEzek a bűncselekmények közé tartozik a kis lopás, lopás figyelmen kívül hagyott autók, zsebtolvajlás és vandalizmus. A betörés olyan helyeken érvényesül, mint például a budapesti tömegközlekedési rendszer, amelyek vasúti terminálok, villamosok, vonatok és buszok, valamint olyan helyek, amelyek jellemzően elárasztják a nyaralókat. Ez a fajta eset 2018-ban valóban csökkent, mert a magyar hatóságok ellenintézkedéseket tettek e tiltott tevékenység ellen. Az erőszakkal és a célpontok sérelmével járó bűncselekmények, például a fokozott erőszak, a nemi erőszak és a gyilkosság továbbra is alacsonyak Magyarországon. 1998-tól 2017-ig a gyilkosságok helyzete jelentősen csökkent. 2017-ben 178 gyilkosságról számoltak be, valamint a gyilkosság ára 2,5 eset volt 100 000 lakosra. A lakossági bűncselekmények, mint például a rablás és a betörés, továbbra is problémát jelentenek Magyarországon, bár számuk valójában csökkent.

2015-ben a lopások mértéke Magyarországon 28,595 29,883 volt a jelentett 2014 4.31 XNUMX-ban, ahol XNUMX módosult %

A betörési ár 2015-ben 292,4 eset volt 100,000 lakosonként 304,8 100,000 helyzetről 4,05-re, ami XNUMX % – os kiigazítást eredményezett. Magyarországon a betöréses esetek száma 2010 óta fokozatosan csökkent, 3396 esetről 1954-re nőtt 2014-ben, 696 esetről 2018-ban, és csak 34,2 esetet jelentettek 100 000-ből. A bejelentett helyzetek fokozatos csökkenésével a betörési Arány Magyarországon 2010 esetről 19,9 100 000 esetre csökkent 2014-ben 7,2 100 000-re 2018-ban, végül pedig csak 100 példányra 100 000 lakosra 2018-ban. 2018-ban nem volt szellemi vagy etnikai erőszak, néhány kisebb esetet kivéve. A kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények dominálnak az országban, mivel a szintetikus kábítószerek népszerűek a magyar tinédzserek körében. A világjárvány során. 2020 októbere óta 147 961 3 190 koronavírus-helyzet volt Magyarországon, ebből 34 010 2019 haláleset, valamint 2018 2020 megújult helyzet. A magyar bűncselekmény-és biztonsági adatok szerint azonban az év eleji bűncselekmény-ár továbbra is meglehetősen alacsony, szemben a XNUMX évvel. A nem konfliktusos lakóingatlan-bűncselekmények, az otthoni bűncselekmények, mint például a betörés, valamint a betörés és az erőszakos cselekmények egy személy ellen továbbra is ésszerűen azonosak voltak 2018-hoz képest.

Az utcai bűnözés továbbra is az egyik legjobban dokumentált bűncselekmény 2019-ben

Az erőszakos bűncselekmények ára Magyarországon alacsony marad, és az országban a gyilkosságok sokfélesége is csökkent-148-ról 2018-ra 141-re 2019-ben. Ennek nagy része még mindig a családon belüli fizikai erőszakból származik. A magyar rendőrség azonban a nyomozás sikerének magas árát mutatja, hiszen a rendőrség tudomást szerez a gyanúsítottakról. A lakossági bűnözés továbbra is csökken. Ezért előnyben részesítik a tartózkodási riasztást és a felügyeleti rendszereket a tartózkodási védelem védelme érdekében. A szervezett bűnözői csoportok ellenőrzik a lopott autók és teherautók, egyének, kábítószerek és prostitúció kereskedelmének nagy részét. Ez a tevékenység gyakori marad, és a magyar rendőrök rendszeresen foglalkoznak vele szemben. 2019 – ben az etnikai kultúrával és a fajjal járó heves tevékenységek fellendültek. A magyarországi antiszemitizmust figyelő zsidó csoport 19 gyűlöletbeszédről, 10 vandalizmusról és 3 támadásról számolt be. Hasonlóképpen nőtt egy etnikai nacionalista csapat vonzereje, amely a romák, a zsidók és az LMBTI+ emberek iránti intoleranciát szorgalmazta. A jó hír az, hogy a rendőrök folyamatosan küzdenek ezekkel a bűncselekményekkel. Magyarországon van egy forródrót, amelyet akkor lehet hívni, ha a magyaroknak rendőrökre vagy klinikai segítségre van szükségük a sztrájkok során.Az utcai bűnözés továbbra is az egyik legjobban dokumentált bűncselekmény 2019-ben

Miben különbözik a magyarországi bírósági eljárás a többi országtól?

A büntetőeljárásokat Magyarországon általában egy személy elleni vádemeléssel indítják. A következő művelet a vizsgálat, amely két (2) részre osztható: felfedezés valamint vizsgálat. A felfedezési szakasz feladata annak meghatározása, hogy valóban bűncselekményt szenteltek-e, valamint annak kiderítése, hogy ki a gyanúsított. A vizsgálat során összegyűjtik a szükséges adatokat és bizonyítékot gyűjtenek. Attól függően, hogy mit fedeznek fel a vizsgálat során, a folyamat megszüntethető vagy az ügyészhez fordulhat. Amikor ez megtörténik, a példány bíróság elé kerül. A bíróság kitűz egy napot az első tárgyalásra, valamint beidézi az alperest és ügyvédjét. A vizsgálat akkor fejeződik be, amikor a vádlott bűnösnek vallja magát. Vagy pedig meghallgatásra kerül sor, ahol mindkét ünnep minden bizonnyal bizonyítékot szolgáltat, a vádlott megvédheti magát, a tanúkat minden bizonnyal felhívják, etc.in érdekében, hogy segítsen a figyelmet a megfelelő választás. Az utolsó szakasz minden bizonnyal a megfelelő mondat halála lesz, büntetés vagy kegyelem lesz. A tárgyalás során mindkét esemény meghatározza, hogy elfogadják-e a döntést. Ha a bíróság szükségesnek tartja, más kezelést lehet követni.

Szólj hozzá!