Szintetikus jégpályák

A szintetikus vagy szintetikus jégpályákat évek óta fejlesztették ki a hűtött jégpályák helyettesítésére és alternatívájaként, amelyek szintén energiaigényesek, nehezen szállíthatók, valamint további energiát és költségeket igényelnek. Ezeket a jégpályákat külföldön jobban elismerik, mint hazánkban, azonban az utóbbi időben valójában fokozott igény mutatkozott a jég alternatívájára, különösen azért, mert a tél már nem utal a természetes jég gyártásának biztonságos problémáira, és a hűtött jégpályák is nagyobb energiafogyasztással rendelkeznek. A jégváltó termékek csúcsminősége ma már olyan magas szinten van, hogy a műjégpályán való korcsolyázás gyakorlatilag a korcsolyázáshoz hasonlítható, legalábbis fiziológiai és mechanikai szempontból.épületek. Ez azt jelenti, hogy a korcsolyázás a jégen ugyanaz, mint egy ember által készített jégpályán, beleértve.a megállás megközelítése.Szintetikus jégpályák

MŰSZAKI kritériumok

Nyilvánvalóan a paneleinkhez korábban tulajdonolt linktípus a feltételezett fecskefarok, vagy, ahogy állítjuk, rejtvény. Az ilyen típusú panelek a teljes értékesítés legalább 90% – át képviselik. Panel sűrűsége:0,95 cm, 1,27 cm, valamint 2 centiméter. Méretei 1 panel: 114,3 628,6 centiméter, oldalarány 1:2. A Fecskefarok Előnyei. A leggyorsabb megvalósítható összeszerelés és szétszerelés. A korcsolyapálya helyének tömörsége az összeszerelés után. Csakúgy, mint az ebből eredő biztonság a hozzáadott rögzítés iránti igény nélkül, csakúgy, mint más típusú panelek. Ez határozottan a legrugalmasabb kapcsolat a panelek között. További előnye például az, hogy a csatlakozáshoz nincs szükség további elemekre. Egyszerűen szüksége van panelekre, gumi botra és kezekre. Igény szerint képesek vagyunk szögletes oldal-vagy Spline linkkel ellátott paneleket is szállítani, amelyek jobban megfelelnek egy állandó rögzítésű jégpályának (egyszerűen állni, például a tér falai között). Emellett más alternatívákat is szállítunk különböző vastagságokban és méretekben más gyártóktól, mind az Egyesült Államokból, mind Európából, amelyekkel együtt dolgozunk.

Részlet egy ember alkotta jégpálya

A részlet egy ember alkotta jégpálya épített nagy molekulatömegű polimer panelek rendkívül egyszerű, valamint nem igényel fantasztikus követelményeket a technológiai bátorság. Ennek eredményeként egy ilyen jégpálya nagyon ajánlott házak számára, vagy partikon vagy csapatépítésben történő időszakos használatra. A leggyakrabban kínált, fecskefarok típusú linkkel ellátott paneleket, amelyek a jól ismert kirakós problémára emlékeztetnek, pontosan ugyanolyan egyszerű módon rögzítik különféle más panelekkel, gumibot segítségével (időnként elegendő a lábad megtaposása). Így minden probléma attól függ, hogy a paneleket a területre szállítjuk, szorosan összehajtjuk a paneleket, és egy bottal egyenesen a repülőgépbe kalapáljuk őket. Ennek eredményeképpen a jégpálya építése Gyors, valamint a leépítés is gyorsabb.! Csíp még nagyobb gyorsulás felállítása, valamint szétszerelés akkor vegye fel tőlünk az átadás a polimer felület korcsolyázás. Befejezése után az összes mechanikai szolgáltatás a felület, akkor megvalósítható, hogy felmászik a biztosított sínek szerint a fogyasztó igénye (komponensként az eszközök). Akkor csak meg kell, hogy ellenőrizze a befejezett felület, hogy ez tökéletesen rendezett, valamint az abszolút legjobb slide megvalósítható továbbá permetezni egy nagyon vékony réteg a speciálisan szállított emulzió. Egy egyszerű szerkentyű permetezés és emulzió lehet biztosítani az ügyfél kérésére.Részlet egy ember alkotta jégpálya

Mesterséges jég karbantartása

A szintetikus jégpálya karbantartása és üzemeltetése lényegesen olcsóbb, mint a karbantartás, valamint a jégpálya eljárása. Az alapvető karbantartás abból áll, hogy a terméket az időszak előtt és után nyomás alatt álló vízzel tisztítják (tiszta víz és 180-250 bar feszültségű „mész” is elegendő). Amikor korcsolyapálya bérléséről van szó, ezt mi magunk csináljuk. A szintetikus jégpálya rutin karbantartása tisztításból áll, esetleg olyan megoldás alkalmazásával, amely csökkenti a dörzsölést. Ez az eljárás során több módszerrel is elvégezhető, figyelembe véve a jégpályán végzett tevékenységet. Ha nem szándékozik megszakítani az eljárást, elegendő a jégpálya folyamatos mozgatása vagy porszívózása. Javasoljuk, hogy legalább a nap folyamán tisztítsa meg a jégpályát. Csak egy alapfelszereltség a padlók kefével vagy ősszel történő tisztításához, valamint egy vákuumrúdhoz. Ez tökéletes, hogy tiszta legalább két alkalommal a nap folyamán. Az ember alkotta jégpálya sajátossága azt jelenti, hogy a polimer paneleken való lovaglással kis forgácsok (fűrészpor) képződnek, amelyek fokozatosan csökkenthetik a korcsolyázás magas színvonalát a nap folyamán. Figyelembe véve a folyamatosan szilárd polimer panelek lakóingatlanát, javasoljuk továbbá, hogy a korcsolyázás minőségének javítása érdekében a felületet egy speciális, tiszta emulzióval permetezzük, amely vízzel könnyen hígítható. Ezért a korcsolyázás során a jégfelületen kialakuló vízfilmet kicseréljük, és a csúszdát is növeljük.

Jég alkímia. Tudja pontosan, hogyan kell létrehozni és megőrizni a korcsolyapálya?

Gondoskodom róla, hogy ezt is megértsd. Elmész egy hokis videojátékra, a jégpályára, és orrba vágnak valami ismerős kombinációjával, amit tényleg itt érzel– ammónia, verejték és rezonanciák, amik az emberbe kerülnek. A jég felületén korcsolyázás zajlik, valamint az egyén 3 órán keresztül nem engedi ki a fehér ovált a szeméből. Azonban már valaha azon, hogy milyen jég keletkezik, mennyi ideig tart, és azt is, hogy mi van elrejtve a belek az arénában? A jég alkímia, mindenki, aki a jégpályán dolgozik, egyetért. Mi minden bizonnyal elviszi egy ilyen kis kirándulás a jégpálya, valamint a vezetője eljárások, Mr. Ji adapt Z Incontinental, hogy azt mondta nekünk a maximális vonatkozó, hogy mi teszi Hockey hockey. Pontosan ugyanakkor beszéltünk egy jégkészítővel is, azaz valakivel „Foch-ból”, nevezetesen Jaroslav Kold Úrral, aki nemcsak néhány érdekes tényt tárt fel munkájáról, de emellett rendkívül érdekes szabadidős tevékenységet folytat. Többet megtudhat a cikkünkben. Jégkorong (korábban szintén az a fajta, a feltételezett megvitatni jégkorong) Mladban Kb Boleslav kezdete a 19.század fordulóján kezdődik. csakúgy, mint a 20. század. Az egyik legfontosabb tereptárgy itt található. Az egyik legfrissebb korszakra fogunk koncentrálni, vagyis arra az időre, mert 1953-ban, amikor egy gyártott jégfelület alapjait elkezdték építeni. A stadion megépített jégfelülettel történő megnyitása a Vini Enterprises utcában 1956-ban maradt. Az első öltöny, ami itt történt, egy mérkőzés volt Ostravával, konkrétan 26. 1956.November. A Mladban található téli stadion történetét itt részletesen ismertetjük.Jég alkímia. Tudja pontosan, hogyan kell létrehozni és megőrizni a korcsolyapálya?

Ji ons (Ji), Z (Z), A téli Aréna üzemeltetésének vezetője

Hagyjuk a start valóban általában-mi a rendszer és a ciklus prep munka és jégképződés a jégpálya? Mivel ez egy kihívást jelentő rendszer, minden bizonnyal a befejezéssel kezdem. Amikor a jég a szezon után feloldódik, az egész rendszer Figyelmes ellenőrzést és szervizelést végez, különös tekintettel a kompresszorokra, amelyek motorórát javasoltak, miután egy adott megoldást kell elvégezni, amelyhez professzionális üzlet jelenik meg. Emellett ammóniával dolgozunk, így nem szórakoztató. A rendszer többször védett. Ez nem egy mumus, de megköveteli, hogy rendszeresen és pontosan vizsgálni, kiszolgált és gondoskodott, hogy megbízható maradjon. Érdekes tény, hogy míg a helyreállítás előtt 20 sok ammóniára volt szükség a jég lehűléséhez, figyelembe véve, hogy a 2007-es javításhoz 2-3 tonna ammónia szükséges. Így jelentősen csökkent a gáz iránti igény. Az ammónia légkondicionálóról beszél. Létezik más típusú jég légkondicionáló? Mladban a Boleslavban közvetlen légkondicionálót használunk, ami azt jelenti, hogy az ammóniát egyenesen a betondarab alatti csővezetékeken keresztül táplálják. Ezután van egy hűtőközeg, amelyet a felület alá helyezünk, és ezt a közeget ammóniával lehűtjük. Ezt a fajta hűtőeszközt használják, példaként, ban ben 6st nad Labem. Személy szerint azt feltételezem, hogy a legjobb légkondicionáló egyenes, mivel a közvetett hűtés sokkal hosszabb indítási idővel rendelkezik, és hosszabb ideig tart a felzárkózás, amikor a hűtést kikapcsolják.

Szólj hozzá!