Közlekedési szabályok Magyarország

Közlekedési szabályok MagyarországItt van egy alapvető összefoglaló a magyar weboldal forgalmi politikáiról – a magyarországi szokásos gyakorlatokról, valamint a sebességkorlátozásokról, a vezetői engedélyekről és az autók kötelező felszereléséről a magyarországi szokásos gyakorlatokról. Jobbra, balra. A városon kívül kell lovagolni a fények csökkent a nap folyamán, a városban csak éjszaka. A városon kívüli vezetés során minden autó (beleértve az autópályákat is) világítása szükséges.

A hangjelzéseket lakott területeken nem szabad használni, kivéve, ha vészhelyzet áll fenn. Az okos telefont vezetés közben nem szabad használni. Körforgalom: az irányjelzés használatának kötelezettsége csak a körforgalom bal oldalán van, nem a bejáratnál. Gyalogosövezetek: a belépés csak az extra asztalon megjelölt járművekre engedélyezett, valamint a meghatározott időpontban, max. 10 km / h. parkoló tilos ezeken a területeken, kivéve a jelentős autók, hogy egy fogyatékkal élő személy. Járműparkolás: a fogyatékkal élő személyeket szállító jelentős tehergépjárművek díjmentesen parkolhatnak abban a helyzetben, ahol a parkolót fizetik. Azokat a helyeket, ahol a hatóságok autobotokat telepítenek egy nem megfelelően parkoló autóba, útjelzővel jelölik. A gyerekek szállítása: az autóülések használatának felelőssége. Hóláncok használata: rendkívüli körülmények között a vezetés csak hóláncokkal megengedett, minden bizonnyal egy indikátor vásárolja meg. Hólánc esetén max. sebesség 40 km / h.

Árkorlátozások Magyarország

Optimális árak: auto, kerékpárok és autó max. a 2500 kg-os fogások a városban 50 km/h, a falun kívül 90 km/h, a nagysebességű utakon 110 km/h, az autópályákon 130 km/h. A triciklik, húzza autók, kerékpárosok, valamint mopedek alkalmazni max. sebesség 40 km/h. ha az úttest jelzője 50 km / h-nál nagyobb sebességet tesz lehetővé a kerületben, ez a lendület csak a max. a teljes súlya akár 3500 kg.

Vezetői engedélyek Magyarország

Nemzeti vezetői engedélyek: azok, amelyek megfelelnek az 6 1968 egyezmény mellékletének, valamint a nemzeti vezetői engedélyek-európai térség mintája. Nemzetközi vezetői engedélyek: a látogatók vezetői mopedek körülbelül 50 cc optimális sebesség nem haladja meg a 40 km / h kell menni a legalább 14 éves. Sofőri engedéllyel kell rendelkezniük, akkor is, ha azt a házuk országában nem kérik. Azoknak a látogatóknak, akik bármilyen variációjú motorkerékpárt vagy autót vezetnek, legalább 18 éves korig kell menniük. Ezek a feltételek mind a Magyarországra importált tehergépjárműveket vezető, mind a Magyarországon bérelt vagy kölcsönzött járművekre vonatkoznak.

Szükséges eszközök Magyarország

A motorkerékpár sofőrjének, valamint utasának védő sisakot kell használnia. Az első üléseken kötelező a biztonsági övek felhelyezése. Ha a falun kívül vezet, minden olyan ülésen, amely övvel van felszerelve. A 12 év alatti gyermekek és a 150 centiméternél jóval kisebb személyek nem tartózkodhatnak az első üléseken vezetés közben, kivéve, ha az autó erre a funkcióra egyedi biztonsági rendszerrel van felszerelve. Ebben az ülésen nem lehet légzsák. A gumiabroncsok futófelületének mélységének legalább 1,6 mm-nek kell lennie. szükséges óvatosság háromszög. A személygépkocsik nem igényelnek tűzoltó készüléket.

Hungarian driving guide

Magyarország egy egyedülálló gyönyörű nemzet. Fedezze fel mindezt vezetés közben, amikor megkapja a világméretű vezetői engedélyt. Európa egyik legjelentősebb látogatói célpontja Magyarország. A Budapestet átszelő Dunától a finanszírozás, a bazilikák és szentélyek építő csodáin keresztül, a barlangokig, valamint a környezetbarát tájakig, Magyarország az utazók vágya. Ez az európai ország vonzza befolyását a Római és a török népek, amely megjelenik a művészet és a kultúra. Hogyan segíthet Önnek ez az áttekintés? Engedje meg, hogy ez az útmutató segítséget talál egy sokkal többet Magyarországról, a társadalom és az egyének keresztül iránymutatások vezetés Magyarországon a fő látogató célpontok, hogy nem akarja kihagyni. Itt van néhány részlet a magyarországi nemzetközi vezetői bizonyítvánnyal kapcsolatban, amelyek minden bizonnyal jól jönnek a magyarországi vezetéshez. Emellett megszokja a folyamatok megszerzésének foglalkoztatás és állandó tartózkodási ebben a lenyűgöző közép-európai országban.Hungarian driving guide

Általános információk

Magyarország olyan ország, amely gazdag kultúrával és csodálatos látogatói látnivalókkal rendelkezik. A kulturális és művészeti helyektől, mint például a múzeumok és terek, a barlangokon és erdőkön keresztül, amelyek a turisták mennyországát jelentik, egy híres helyre, amely érdemes egy képet, a Dunát, Magyarország teljesen egyedülálló terület. Ha úgy dönt, hogy Magyarországra utazik, először Gyűjtse össze a szükséges részleteket az országról, valamint az egészségügyi eljárásokról, a határállamokról és az igényekről. Földrajzi terület. Magyarország egy tengerparttal nem rendelkező közép-európai nemzet, amely északkeletre Szlovákiát, északkeletre Ukrajnát, keletre Romániát, délen pedig Szerbiát és Horvátországot veszi körül. Szlovénia a nemzet délnyugati részén található, míg Ausztria nyugatra határolja. Budapest Az ország fővárosa. Beszélt nyelvek. Magyarország mindig is különböző társadalmak keveréke volt, azóta is 1. A második világháborút együtt választották. A Magyar az elsődleges nyelv, a lakosság 83,7% – a beszéli. 3,1% beszél románul, 1,3% pedig németül. Más nyelvek 11,9% – át teszik ki. Az etnikai kultúrák is változatosak Magyarországon, a finnugor magyarok alkotják a legtöbb törököt, szlávot és németet. Egyéb kisebbségi csoportok a következők:

  • Romák vagy cigányok
  • Szlovák
  • Német
  • Horvát
  • Szlovén
  • Ruszinok
  • Folyó
  • Örmény

Földterület. Ez a szárazföldi európai ország területe 93 030 négyzetkilométer. Magyarország a 45., az északi szélesség 49., a 16. és a keleti hosszúság 23. szélességi foka között helyezkedik el. Magyarországon az alföldek dominálnak, mint például a kis Alfold, elválasztva a nagy magyar láptól, vagy a nagy Alfold, amely Közép-és Délkelet-Magyarországot egy alacsony hegy borítja. A Magyar vulkáni csúcsok a Mátrai-hegység a Kekes-hegyen, 3327 láb magassággal. A Keks-hegy a lehető legmagasabb hegy Magyarországon a leghosszabb és egyben legnépszerűbb folyó az alpesi kezdődő Duna, valamint a Rába és a Dráva folyók. A Duna évente kétszer, kora tavasszal és nyár elején árad.

Magyarország Háttere

Az első jelentések szerint Magyarország a magyar népnek köszönheti eredetét. Magyarország 670-es betelepülése a hódítók érkezését jelentette. 1000-ben Magyarország Szent Istvánnak köszönhetően felvette a kereszténységet. Magyarország Közép-Európai Kulturális intézménnyé vált, és nagy veszélyt jelentett a virágzó Oszmán birodalomra. 1718-ban, miután oszmán uralom alatt állt, a Habsburgok ismét kikiáltották Magyarországot. Európa egyik legfontosabb hatalma Ausztria-Magyarország lett, amely a nemzetet mezőgazdasági és iparorientált gazdasági légkörré változtatta. Az első Világcsata a nemzet összeomlásához vezetett, a trianoni szerződés előírta, hogy az ország területének 72% – a elesik. A következő években Magyarország kommunista politika alatt állt. 1989-ben jött létre a többpártrendszer, és megnyitotta határait. Magyarország 1990-ben csatlakozott a NATO-hoz, 2004-ben pedig az EU-hoz. Magyarország szövetségi kormánya. A jelenlegi magyar szövetségi kormány keresztezett autokrácia. és 20. század. Magyarország fenntartotta a kommunizmust, amely 1989-ben esett vissza. Jelenleg Magyarország elfogadja a szövetségi kormány jogalkotási tervét. A legfőbb törvényhozó hatalom a Nemzeti felállítás. A miniszterelnök vezeti a Minisztertanácsot, míg az államfő a hadsereg vezetője vagy főparancsnoka, mégis korlátozott hatáskörrel rendelkezik.