Helyettesítse a történelmi éghajlatot, valamint az éghajlati információkat a Vecs-hez

Helyettesítse a történelmi éghajlatot, valamint az éghajlati információkat a Vecs-hezA Meteoblue környezeti reprezentációi 30 éves óránkénti időjárási modell szimulációkon alapulnak, és könnyen elérhetők a világ minden pontján. Nagyszerű adatokat szolgáltatnak a normál környezeti mintákról, valamint a várható problémákról (hőmérsékleti szint, Csapadék, napsütés és szél). A szimulált időjárási körülményekre vonatkozó információk térbeli felbontása körülbelül 30 km, és előfordulhat, hogy nem hozza létre újra az összes szomszédos időjárási eredményt, például elektromos viharokat, regionális szeleket vagy hurrikánokat, valamint olyan regionális eltéréseket, mint például a városban, dombon vagy part menti területeken.

Felfedezheti a környezetet bármely területen, például a Amazon.com erdő, a nyugat-afrikai szavanna, a Szahara sivatag, a szibériai tundra vagy a hegyláncok. Key-re óránkénti időjárási adatokat több mint 60 évre visszamenőleg nyerhetsz háttér+alkalmazással. Töltse le a változókat, mint a hőmérséklet, a szél, a felhőtakaró és a csapadék CSV-ként a bolygó bármely helyére.

Átlagos hőmérséklet, valamint Csapadék

Az” átlagos napi maximum ” (folytonos piros vonal) mutatja az optimális hőmérsékleti szintet egy átlagos napon minden hónapban a Vecs-ek esetében. Alternatív megoldásként az” átlagos napi minimum ” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimális hőmérsékleti szintet. Meleg napok és hideg éjszakák (szaggatott piros és kék vonalak) mutatják a standard a legjobb napok és leghidegebb éjszakák minden hónapban az elmúlt 30 évben. Ha nyaralásra készül, akkor számíthat ezekre a szokásos hőmérsékleti szintekre, és megfelelően felkészülhet a melegebb vagy hűvösebb napokra is. A szélsebesség nem jelenik meg azonnal, de a diagram alján értékelhető. A csapadékdiagram a szezonális szenzációkra való felkészüléshez szolgál, mint például az indiai szélvihar vagy az afrikai viharos évszak. A 150 mm feletti havi összegek általában többnyire nedves hónapot mutatnak, 30 mm alatt pedig többnyire teljesen száraz hónapot. Megjegyzés: a szimulált Csapadék trópusi területeken és bonyolult terepen is kisebb lehet, mint a mért regionális értékek. Felhős, napos, valamint esős napok. Tartsd észben: olyan trópusi régiókban, mint Malajzia, valamint Indonézia, a viharos napok sokféleségét akár 2 elem is túlbecsülheti. A csapadék mennyisége. A csapadék Diagram Vecs ons mutatja, hogy hány nap havonta egy adott mennyiségű csapadék esik. A trópusi, valamint a gale régiókban ez a mennyiség alábecsülhető.

Általános információk

Tekintettel arra, hogy 2007-ben a meteoblue valóban archiválta az időjárási tervekből származó információkat. 2014 – ben elkezdtük meghatározni az időjárási terveket 1985-től napjainkig tartó történelmi adatokkal, létrehozva az óránkénti éghajlati információk ismétlődő 30 éves történetét. A környezeti diagramok az első szimulált éghajlati információk gyűjteménye, amelyet a nyilvánosság számára fejlesztettek ki az interneten. Időjárási Előzményeink bármikor lefedik a Föld bármely helyét, függetlenül az időjárási állomások ütemezésétől. Az adatok a NEMS international climate design-ból származnak, körülbelül 30 km felbontással, valamint nem képesek megismételni a szomszédos időjárási hatások, például a hőszigetek, a hűvös levegőáramok, a zivatarok vagy a twisters mélyreható hatásait. Olyan helyeken és alkalmakkor is, amelyek rendkívül nagy pontosságot igényelnek (például energiatermelés, biztosítási kötvény, várostervezés stb.), nagy felbontású szimulációkat kínálunk óránkénti adatokkal a factor+, a background+, valamint az API használatával.Általános információk

Vecsés

Vecsés (németül: wetschesch) egy község élősködő megyében, Magyarországon a város része a halom Budapest (szomszédos annak ganztelep terület), valamint a menedzsment város az azonos nevű terület. Terület. Ez abban rejlik, hogy a gyors helyen Budapest International Flight terminal (tőle délre), és ütött a kapcsolatot a többi Budapest folyamatos növekedés. A városon keresztül országos jelentőségű vasútvonal is fut a magyar fővárostól délkeletre Cegl városáig. Határolja Gyál, Gyömrő, Maglód, valamint Üllő. Háttér. 18-ig. a 19.században a székhely a régió részévé vált, székhelye V APC (Vacov), majd később pest. Az eredeti falu lakossága, amely szintén a magyarországi lábtartó Birodalom munkássága előtt létezett, a 19.század fordulóján Budapest drámai növekedése és növekedése miatt növekedni kezdett. és 20. század. Míg 1861-ben 2204 lakos élt, 1910-ben jelenleg 7304, 1930-ban pedig tizenháromezer ember volt. A város elsősorban az alacsony épületek nagy területeiből áll. Az 20 fordulóján. csakúgy, mint a 21. században Vecsés északi részén szakmai területet fejlesztettek ki. A vecs A (Z) 1-en álló várost kapta. 2001. június. Népesség. 2018-ban 20 935 lakosa volt, akiknek 85,2% – a Magyar. A lakosság 5,7% – a engedélyezte a német fajt, valamint 0,7 román állampolgárságot. Nézetek, valamint a kultúra. A regionális látnivalók a római katolikus templom, amelyet 1800-ban integráltak az 1835-ben elkészült toronnyal. Van egy olaj-és gázgaléria is. Minden szeptemberben van egy rutin káposztás rendezvény is (magyar K db-Posztafeszt).

A MOL olajmezőt fedez fel Magyarországon

A magyar olaj-és gázipari vállalat, a MOL jelentős mennyiségű olajat talált 2100 méteres mélységben a Vecs-I Magyar Közösség közelében, azon a helyen, ahol júliusban megkezdte a feltáró fúrást. Szülés kezdődött 11. November felhívni az első 600 hordó naponta (bpd), valamint arra készül, hogy növelje a gyártási 700-1000 bpd. Ez a kutatás a MOL Magyarország olajtermelését 10 százalékkal, az ország olajtermelését pedig 5 százalékkal növelheti. Az új olajkút jelenleg a MOL 3. legnagyobb magyarországi kútja, amely egyenesen a Dunube Finomítóját látja el sz. „A Magyarországon termelt minden csepp olaj hozzájárul az ország energia-függőségének csökkentéséhez, és nagyon örülünk ennek a sikernek. A jelenleg kitermelt készletek folyamatosan csökkennek, ez egy teljesen természetes folyamat ” – mondta Hernádi Zsolt, a MOL csoport elnök-vezérigazgatója. Aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy a MOL jelentős lépéseket tesz a termelés ugyanazon a szinten tartása érdekében, 133 milliárd forintot (325 millió Erót) fektet be erre az elmúlt öt évben, különben évente 15-20 százalékkal csökken a termelés.

A MOL olajmezőt fedez fel MagyarországonEzekben az években a MOL számos felszíni gázmezőt talált, és azokat is üzembe helyezte. Az új feltárás viszont sokkal mélyebb olajterület, valamint a MOL jobb kutakat tervez a helyszínen, hogy kiaknázza a területet, valamint fellendítse a gyártást-közölte a Mol elnöke és vezérigazgatója.A MOL Magyarország legnagyobb szénhidrogén-gyártója, amely az ország olajtermelésének felét (3,5 millió hordó), valamint a hazai gáztermelés 90% – át (1,4 milliárd köbméter) biztosítja. A következő öt évben a MOL közel 200 milliárd forintot (490 millió eurót) tervez befektetni a magyar olaj-és gázgyártás fejlesztésébe, amelynek 60-65% – át földgázba, 20-25% – át olajba stb.Az infrastruktúra karbantartásába és cseréjébe. A Pannon konténer a MOL Exploration & Production Team otthona, amely 85 éves tapasztalattal rendelkezik a standard expedíciók és a növekedés terén. Magyarország továbbra is a Mol gerince és egyik létfontosságú nemzete a bányászat és a portfolió szintjén történő ellátás terén, és jelentősen hozzájárul a MOL tőkegenerációjához. Jelentős geológiai ismeretek a bolygó, valamint a jól fejlett meglévő felszíni létesítmények támogatása tartós, valamint a hatékony eljárás.